KauraLastu – Muumi Mustikka

BitMix Muumi Kauralastut on uunipaistettu naposteltava, jonka löydät kauppojen lastenruokaosastoilta. Tuote täyttää kaikki Suomen lastenruokalainsäädännön vaatimukset ja on oiva lisä lapsesi päivittäiseen ruokavalioon. Lastut ovat valmistettu 100 % kaurasta ja kaikista raaka-aineista kauraa on peräti 95 prosenttia. Ravintoarvojensa vuoksi Muumi Kauralastut sopivat hyvin napostelun lisäksi myös välipalaksi tai evääksi. Muumilastut pitävät nälän loitolla!

Muumi Kauralastut Mustikka on sarjan ensimmäinen tuote ja se on nimensä mukaisesti maustettu aidolla mustikalla. Maku on miellyttävä yhdistelmä kauraa ja mustikkaa, joka vastaa hyvin lapsen makumaailmaa, mutta soveltuu myös hyvin koko perheelle.  Yhden pussillisen valmistukseen käytetty mustikka vastaa noin 50 g tuoretta mustikkaa. Muumilastut ovat lisäksi lisäaineettomia, eivätkä sisällä esimerkiksi lisättyä sokeria tai suolaa. Löydät tuotteen parhaiten kaikista Suomen Prismoista, suurista S-marketeista ja hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ean: 6430060290426

Ainesosat: Kaura (95 %  -jauho, -hiutale ja -uute), mustikkamehutiiviste ja mustikkajauhe (4 %), rypsiöljy, vesi.

Paino: 190 g

Ravintosisältö: 100 g tuotetta sisältää keskimäärin

Energiaa                              1564 kJ / 380 kcal
Rasvaa                                 8,7 g
– josta tyydyttyneitä          1,2 g
Hiilihydraatteja                   56,0 g
– josta sokereita                5,0 g
Ravintokuitu                       10,5 g
Proteiini                               12,7 g
Suola                                    0,01 g

Leivontaan käytetystä viljasta 100 % kauraa. Runsaskuituinen. Laktoositon. Lisäaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei lisättyä suolaa eikä sokeria.

BitMix Muumi Kauralastut Mustikka 100 % kaurasnack

paluu